Kylläpä kyllä, tuleva viikko taitaa olla aikamoista rairattelua, mikäli merkit pitävät paikkansa. Saan tänäiltana pari kunniavierasta kun Pallukka ja Turvelo saapuuvan Sveitsin mualle minnuu kattommaan :) Pallukka onkin jo ihan konkari Sveitsi-matkailija käytyään täällä jo kertaalleen vajaa vuosi sitten. Jos sama meno jatkuu siitä mihin viimeksi jäätiin... niin.. Noh, onneksi pomoni oli niin mukava (tai molemmet pomot), että antovat ihan kunnolla vapaita. Yks päivä duunia ens viikolla, joten aikaa jää muullekin paljon oleellisemmille jutuille. Saa nähhä mitä keksittään.. Tarinoin sitten tuonnempana.

Muutenkin menee jees. Taas pitää totutella kämppiksiin, kun tulivat lomilta kotiin. Eiköhän se siitä taas lähde. Kyllä välillä on ihan mukava olla ihan itekseenkin, saa rauhassa juua kahvinsa samasta kupista vaikka viikon ajan ja käyttää kertakäyttölautasia.. :D

Pelitkin on sujunu ihan jees. Uskomista tai ei, mutta ollaan sijalla 5 sarjassa! Viime kauden 0-kerho on jäänyt siis unholaan. Tästä on hyvä jatkaa ja kampoihin laitetaan edelleen! Hopp Höfen! Meillä on muuten suomeekin meijän pelien alotushuudossa.. räävvytään "taistele, taistele, taistele..!!" ja jotain scheisse elefanteista... :O sitä en oo oikeen hiffannu vielä.. ehkä sekin selviää kauden aikana, jotta mikä sen merkitys niinku on. No, kaikkee ei kai tartteekkan tietää.

Sama pätee vanhainkodilla. Olin taas pitkästä aikaa 4 päivänä tällä viikolla, olipa taas ihan mukavaa. Välillä vaan menee niin yli hilseen ja ymmärryksen mummeroiden jutut, mutta moni onkin sanonut että välillä onkin parempi että en tajuu kaikkee.. uskon siis niitä :)

Jeppp... nyt pitää lähtee matkalaisia vastaan! Kuullaan..

 

Jönneli