Hoi! (opin uuden paikallisen tervehdyksen) Viikonloppu tuli siis taas pelejä tahkottuu ja saaliina voitto, (murska)tappio ja rikkoutuneet lapa, jalka ja toolbäkki. Voitettii samoista sarjasijoituksista taisteleva ja suomalaisia vilisevä (Saukko, Tuovinen, Lyden, valmentaja-Lind) Riders 3-2 ekassa kotipelissä. Muuten peli oli jopa kohtalaisen hyvää, paitsi lopussa tuli taas se viimehetken paniikki ja pitihän se vastustaja päästää vielä maalin päähän kärkkymään. No onneks tuli sit loppusummeri ja helpotuksen huokaus. Sunnuntaina oliki sit toisen (tai siis ensimmäisen) luokan vastus, kun matkattiin hallitsevan Sveitsin mestarin ja seurajoukkueiden euroopan mestarin Dietlikonin vieraaks. No tappiohan siitä tuli, 10-1. Mut tein miun ekan oikeen sarjapelimaalin,jei! (onneks oli ihan ratkaseva lopputuloksen suhteen) Mutta tulipahan karistettuu jo lehmäks kasvanu ja muuttunu eläin selästä, joten ehkä se mailan puristus tästä vähän hellittää. Joo ja ei taija tosiaan olla Canadiens meikäläisen kaveri... Viikon käytön jälkeen on rikkoutunu jo sekä toolbag että yks lapa. JA just kun sain lavan viimeinki käyristettyy, mur. Eikun siis reklamaatioiden tekoon auf Deutsch;) Nettikää ei meillä vielä toimi, vaikka Bolivialais-ystävämme yritti sitä sinnikkäästi asentaa. No ehkä (EHKÄ) joku päivä... Huomisesta lähtien saahaan sit Jorkin kans rellestää huushollissamme viikko vapaasti ku Frau Röppänen lähtee Suomeen, jiihaa!:)

Heipat taas hetkeks!

Riksu

ps. miun kipeyneelle kantapohjalle ja akillesjänteelle SAA lähettää parantavia puhalluksia (siis oikealle jalalle,kiitti)

pps. miulle SAA myös lähettää kuulumisia sähköpostilla, kiitti

ppps. Ja Höntsä voin kertoo että pellaan ylivoimassa alimpana ja voin kertoo että en tosiaankaan tiiä mitä miun pittää siinä tehä! Että voisitko lähettää askelkuvioita, KIITOS!