Viikonloppu taas takana ja arki eessä. Viikonloppu olikin varsin toimelias, ei tullu paljoo kotona paljoo maattuu. Perjantai-iltana ampasin lähes suoraan koulunpenkiltä (tai siis fitness- ja koristunneilta) Joren lämmittämän röstin saattelemana Bernin jääkiekkopeliin. Vastassa kotijoukkueella oli Lugano ja malttamattomana ootettiin Petteri Nummelinia kentälle... pettymys oliki sit suuri, kun ei suomen poika sinne ilemstyny lainkaan:( Syytä ei tiietä vieläkään, joten jos joku on Petteriiin yhteyksissä, nii voi kertoo sellasia terkkuja että Petteri on meille aika suuren selityksen velkaa! No oli peli kyllä ihan näkemisen arvonen, vaikka kotijoukkue kärsiki harmittavan ja yllättävän tappion. Hallissa oli väkee yli 16 000, joten tunnelma oli sen mukainen.

Lauantaiaamuna pitkään nukkumisen sijaan suunnattiin nenämme jo ajoissa kohti..... Dyddydydyyyy.... Suisse Toys-messuja:) Oltiin siis ekana jonottamassa muittenki alle 10-vuotiaiden kans maan suurimmille lelu-ja pelimessuille! Ja voi sitä lelujen, pelien ja tekemisen määrää.Oli kyllä huippu tapahtuma. Harmi vaan ettei ehitty viettää siellä tarpeeks aikaa, ku miun piti lähtee vielä pelaamaanki jotain väsynyttä salibandya;) No onneks kuitenki ehittiin nähä aika paljon kaikkee kivaa, saaha valokuvia ja askarrella Sveitsi-mukit. Illalla miulla oli sit tosiaani vielä peli. Lauantai-iltana kello 20... Vierasreissu Zugiin ja matkan antina kauniita maisemia, selviytyminen ilman juhlimassa ollutta Frau Röppästä ja karvas tappio. Hävittiin 5-4 joukkueelle, joka meijän ois pitäny selkeesti voittaa. Itellä peli kulki huomattavasti rennompaan malliin ku aiemmin, lieneekö syynä ollu päivän leluannos vai torstaina valmentajien kanssa käyty palis. Mutta omien virheittemme takii (sekä kentällä tehtyjen että taktisten) ollaan nyt 3 pistettä köyhempiä. Scheisse! No täällä ei oo vissiin tapana pelejä tai tappioita hirveesti märehtii, ku pelin jälkeen todettiin vaan suuntana olevan tulevat pelit ja tästä pitää oppiaopppioppia. Mitä sitten meijän ois pitäny oppii? Se jäi vielä arvotukseks. Ja se ei tällä kertaa ollu kyllä kielen syy.

Sunnuntaina oltiin sitten kattoo ihanan aurinkoisessa syyssäässä Bernin Young Boyssien jalkapallopelii. Ostarin "yläkerrassa" oleva stadion oli pikkusen suurempi ku mehtiksen "stadion". Porukkaa oli n.19 000 ja vielä ois ollu tilaa. Tällä kertaa kotijoukkue otti pisteet ja selvästi sen tekiki, 5-0. Peliä oli mielenkiintosta kattoo, mutta ei paljoo huonommaks jääny kotiyleisökään huutoineen, lauluineen ja pomppimisineen. Ilta meni taas nettii viritellessä. Ja tuloksetta:(

Illalla reenit, mut tällä kertaa katsojan roolissa. Jalka vaivaa edelleen ja vissiin pelkät buranat ei nyt auta vaan on ihan levättäväki.Viikonloppuna ei oo pelejä, joten nyt ois sauma yrittää saaha koipi kuntoon. Alkuviikko ainaki menee huiliessa.Toivotaan että lepo tepsii! Ja jos joltain meni ohi, nii meillä on siis VAPAAVIIKONLOPPU!!!!! Ei sillä, että ois sitä ootettu... Perjantaina ainaki pikku-pilleet eessä, lauantaina sit vapaamuotosta ohjelmaa ja sunnuntaina suunnataan todennäkösesti kohti Winterthuria ja Eurocupin finaaleja. Kivaa! No vielä on kuitenki maanantai, joten tulen alas pilvistä ja lähen tekee saksan hausaufgabeja ja pesee pyykkii...

Mukavaa viikkoo kaikille ja nauttikaa syksystä:) Teetä, suklaata ja kynttilöitä ja ei haittaa pimeys ja sade enää yhtään:)

Liebe Grüsse

Riksu

ps. Isukki ja Äippä tullee 12 päivän päästä, jeeee!!:)