<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ja tällä kertaa se on vapaa!! Ekaa ja vikaa kertaa pitkään aikaan. On olluki kyllä sen verran raastava viikko, että tulee pieni huili ihan tarpeseen. Tai no ei kyllä ihan koko viikonloppuu saaha vaan lonkkaa vetää, sillä huomenna ois eessä muutto. Niin, taas. Jos teistä rakkaat lukijamme (jos teitä nyt ees on… on ollu sen verran hiljasta tuolla kommentti puolella) tuntuu siltä, että myö muutetaan koko ajan, niin voin kertoo että samalta se tuntuu täällä! Huomenna ois siis eessä se muutto, jonka piti tapahtua keskiviikkona. Keskiviikoksi suunniteltu muutto kosahti siihen, kun kaks Sveitsiläistä miestä (yritän olla yleistämättä tätä suomalaisiin miehiin) yritti organisoija sitä. Kaikki ei ollukaan niin ”okey” ja ”yesyes”, kun meille väitettiin. Ja kaiken tämän selkärangattomuuden seurauksena oli vaan erittäin vihasia ja kyynelehtiviä tyttöjä. Tai siis kyynelehtiviä oli vaan yks ja kyyneleitä vaan pari… No mut kuitenki. Kyllä suomalaistytöt osotti, että osaa ne muutaki ku vaan hymyillä ja sanoo kaiken olevan okey. Huomiseks kaiken muuttoon liittyvän pitäs olla nyt niin tarkkaan sovittu, että toivo elää, että saahaan viettää kuukausi-juhlaamme omassa kodissa! Jos näin tapahtuu, nii voin luvata että Schlossstrassella on jonniinmoiset juhlat tiedossa:)

 

Nyt on takana viis päivää intensiivikurssia auf Deutsch. Ja on kyllä ollu aika haastavaa… Nyt ku on kuukauden puhunu enkkuu ja sen käyttö on jo luontevaa, nii siitä kääntyminen saksaan vaatii aika paljon keskittymistä ja viitseliäisyyttä. Mutta loppuviikkoo kohti alko jo nachit ja aussit muistuu mieleen, joten kaipa se siitä sit lähtee. Kielikurssilla on väkee eripuolilta maailmaa, mutta suomalaiset taitaa kuitenkin olla kaheksalla edustajallaan kielikurssin suurin ryhmä. Oon ottanu kansainvälistymisen oikein sydämen asiakseni ja miulle ei kelpaakaan ystävät ihan vaan jostain ruotsista tai saksasta. Suomalaisten lisäks oon jutskaillu eniten nimittäin Bolivialaisen ja Hong Kongilaisten kanssa:) (terkut Outsalle) Ens viikolla alkaa vaihtareitten yhteiset tapaamiset, joten ihan hauskaa päästä tutustuu porukkaan muutenki ku koulunpenkillä. Vielä en oo vaihtareista yhtään liikunnan opiskelijaa löytäny, kaikki tuntuu opiskelevan vaan jotain kauppatieteitä tai oikeustieteitä tai jotain muuta yhtä väsynyttä…

 

No mut nyt nostan jalat hetkeksi kohti kattoo, kuuntelen suomalaista musiikkii ja haaveilen jo huomisesta illasta ja jääkaapissa oottavasta parista siideristä (joo, tosiaanki löysin kaupasta paria siideriä ja kannoin ne kämpille ku suuremmatki aarteet:) Hauskaa viikonloppuu ja kellä ei oo rahasta kiinni, nii huomen illalla nähhään Schlossstrassella!

 

Rrrrrikkkkaaaa