Kaupassa käynti on näin alkuun varsinainen operaatio, varsinki jos on nälkä ja kiire. Onneks ollaan pari kertaa ehitty kauppaan ihan silleen ajan kanssa ja on ehitty tutkii valikoimia ja hintoja. Tässä saldoa valikoimista:

Halpaa: limpparit, vissyt, oluet, viinit (joita hyllyittäin marketeissa), suklaa (ja hyvää ja vaikka mitä sorttia), juusto (tosin vain osa)

Kallista: liha kaikessa muodossa, purkka, hammastahna, kevyt tuotteet (joita tosi vähän)

Ei löytyneitä: siideri:(, puurohiutaleet, xylitol-tuotteet, normaali rasvaton maito

 

Viikonloppu oli tosiaan rentouttava ja huippu mukava. Kaksi yökerhoa tuli tarkastettua ja hienojahan ne oli! Sisutukseen oli tosiaan panostettu. Seinillä ja katoissa oli kaikee mahollista kelkoista ja talikoista discopalloihin.Yllättävän hyvää musaaki oli. Ja eiköhän nää paikalliset hititki tuu äkkiä tutuiks. Parasta oli ku perjantaina dj soitti miun toiveesta I need a Heroun!:) Vähä oli uskomatonta ja huippuu. Ja voitte uskoo että nää tytöt tanssi!

Nolointa viikonlopussa oli, ku mentii grillaamaan halvin mahollinen makkarapaketti mukana. Liha ku täällä tosiaan on niin kallista... Sveitsin pojille tosin ihmeellisintä ei ollu makkaroiden halpuus, vaan se että haluttiin grillata makkaraa. Täälläpäin se ei oo sit vissiin tapana. Päätettiin olla sit kertomatta suomalaisesta tavasta paistaa makkaraa tikun nokassa nuotiolla. No kyllä saatiin makeet ja pitkät naurut mokomista makkaroista. Halvat huvitki siis täällä on:)

Olympialaisten seuranta on täällä jääny oikeestaan vaan netin varaan, ku omaa telkkaa ei oo. Löyvettiin onneks hieno mäkki, jossa on isot taulutelkkarit, sohvat, musiikinkuuntelu mahollisuus, netti ja pleikka. Siitä taitaa tulla meijän olohuone, ku tulevassa kämpässämme sellasta tuskin on...

Hyvin voimin siis uuteen viikkoon! Hyvää viikonalkua sinne Suomeenki:)

Riksu