..juu-u, siltä se nyt vähän näyttää. olihan tuossa se 12 päivän duuniputki, viikonloppu vapaa ja taas mennään, tällä kertaa vaan 8 päivää :) nooh, eipähän ehdi pahuuksia tekemään.

alotin maanantaina työt uudella osastolla, vanhainkodilla siis. hommat on samat, vain uudet mummelit. pitää vielä pikkasen pohtia mitähän leipää se frau weber aamupalaksi söikään, kukaa voitelee leivät itse, kenelle pitää pilkkoa, ottikohan se frau galeone nyt tummaa kahvia vai maidolla, kuka ottaa keittoo ruuan kanssa, kuka ei jne. parin päivän "opastuksen" jälkeen pitäisi huomenna pärjätä omillaan. eiköhän se siitä lähde rullaamaan..

vanhainkodilla muuten kyllä voin sanoa viihtyneeni. työilmapiiri on vallan mainio, ihania työkavereita, kaiken ikäisiä ja vaikka minkä maalaisia (on brasiliasta, kiinasta, sri lankasta, hollannista, filippiineiltä, jugoslaviasta, kroatiasta ym ym). monikultturelli työympäristö siis. paljon on harjottelijoita ja vielä myös koulussa kävijöitä, joten nuoriakin on paljon. siivoushenkilöstö, hoitohenkilöstö ja me (mitä me nyt sit ollaan) työskennellään rintarinnan, toisia auttaen, mukavaa. paljon saapi työkavereille suomesta kertoa ja kiinnostuneita ovat. saksaa saap puhuu joka päivä suun kuivaks, ja "berndytsiä" alkaa päivä päivältä ymmärtämään paremmin. välillä toki pieniä väärinkäsityksiä tulee, mut hyvin niistäkin aina selviää.

salibandykausikin pyörähtää perjantian käyntiin, sveitsi cupin merkeissä. viikonlopun harkkaturnee meni ihan jees, ja jännityksellä ootetaan mitä tuleman pitää. kylläpä jo innolla ootankin kovien pelien alkamista. pääsee vähän koettaa omiakin rajoja. saatin uudet varusteet, kaikki kypärästä hanskoihin. pientä totuttelua vielä.

huih täällä ukkostaa ihan hirmuna nyt. ois ollu se coldplayinkin keikka tänään bernissä, olipahan vaan niin kurja keli etten viittiny lähtee ulkopuolelle kuuntelemaan. siinäpähän hyö siellä nyt kastuu..

kirjottelemisiin, nyt unta palloon...

jomppapomppa