Jou!

Olipas sangen kiva viikonloppu! Perjantaina saatiin pikkuveli houkuteltua meijän kans Bernin yöelämää kattomaan (tai no kai se oikeesti oli ihan innoissaan). Yökerho, mis oltiin poikkesii hieman suomalaisesta tyylistä. Sisään mennessä kaikki valokuvattiin ja kaikille annettiin kortiit, jolla tuli maksaa kaikki baarin juomat, narikat ym. Vasta pois lähtiessä sit maksettiin kaikki kortille "ladatut" velat. Aika petollinen tapa kyllä, saattaa loppulasku toisinaan vähän yllättää..

Baaris oli poikkeuksetta auki vaan 2 eri puolta, yleensä siel kai on joku 5 eri puolta.. Tanssilattiat otettiin jälleen kerran haltuun baarin "after ski"-puolella, kiva mesta :D
Ja taashan tuo maailman pienuuskin yllätti, kun samaan baariin oli eksyny kaverimme Thunin kaupungista. Olipa hassua nähhä joensuulinen frendi Sveitsissä samassa baarissa sattumalta..

Perjantai-illan biletyksemme ei vissiin pikkuveljee säikyttänyt (huom., se oli kuskina mukana..), sillä lauantai-illaksi saatiin kutsu "mamu-bileisiin", jonkun tyypin "läksiäisiin". Tai no, siinä uskossa me koko ajan oltiin. La-illan "bileet" osottautukin 5-hengen kivaksi grillausillaksi. Eikä varsinaisia läksäreitäkään ollu tiedossa. No, ei ainakan valittamista ollut. Babak (Jorkin uusi "ystävä" ratikasta) ei thänk gaad ilmestyny samoihin kemuihin, saatiin ekaa kertaa melkeen 2 viikkoon kunnon lihaa ja nähtiin näkemisen arvoisia ilmeitä pojilta, kun maistelivat salmiakkia ekaa kertaa.. ei vissiin ollu ihan lempparimakeinen :D

Grillikemujen jälkeen suunnattiin auton nokka kohti Luzernia (n.tunnin ajomatka), mis pikkuveljellä oli tiedossa DJ-keikka. Päästiin clubille ilmaseks sisään, ja velipoika kohteliaasti tarjoskin ekat juomat (koko illan tarjoaminen ois tullu melkosen kalliiks, todettiin). Railakas oli meno clubilla. Miss wet t-shirt kisat jäi tällä kertaa välistä. Security-miehiä vilisi siellä sun täällä, ja olihan nuilla hommiakin puolialastomia tanssityttöjä vartioidessa. Beach party-teeman mukaan koristeltu yökerho teki ihan kunnon menomestan vaikutuksen. Tästä on hyvä jatkaa nightlifeen tutustumista. Kyllä sveitsiläiset pojat osaa ainakin bilettää, se tuli todettua.

Tänään sunnuntaina otettu vähän lepiä, jos nyt ei sählypelejä pikkubroidin kans lasketa. Hyvät matsit saatiin aikaseks, huh että tuo urheilu on sit rankkaa.. Nyt on röstiä massu täynnä ja olo raukea :) Ens viikolla taas uudet kujjeet..

Jorkkeni