Heipsan!

Uusi viikko alussa. Huih kun tuo aika kulunut nopsaa, tai no oikeestaan tuntuu et ois ollu täällä jo pitempäänkin. Tuntuu jo niin kotoisalta :)
Viikonloppu hurahti salibandyn merkeissä (tai toisilla vain penkkiurheillessa). Räpsy ja Riksu kävi vähän näyttämässä suomalaista salibandytaitoa paikallisen sauran Bern Capitalsin naisjoukkueen treeniviikonloppuna. Hyvin tytöt kyllä pärjäsikin! Mie olin vain henkisenä tukena mukana menossa. Kivoja tyyppejä kyl nää paikalliset pelurit vaikuttais olevan. Itse pääsen sitten "tositoimiin" keskiviikkona. Saas nähhä miten pallo pysyy hyppysissä "pienen" tauon jälkeen... pitihän tuo kesätreenailukin alottaa hyvissä ajoin, itseasiassa tänään :D
Eilen meil oli kiva pieni yhteinen "illallinen" isäntäväen (iskä Hans, äiskä Marian, pikkuveli Thomas ja isoveli Marcus) kanssa. Paisteltiin pitsoja, juotiin viiniä ja keskusteltiin (jos sitä sönkötystä nyt voi keskusteluks sanoa) saksaks/enkuks/suomeks/ruotsiks/siansaksaks kaikkee mukavia. Kiva ilta.
Tänään käytiin tutustumassa paikallisjoen, Aaren, maisemiin. Siellähän nuo rohkeimmat uivat virran mukana etiäpäin, hurjalta näytti. Mutt ehkä pitää itsekin kokeilla vielä. Sit vähän seikkaltiin paikallisliikenteen kulkupeleillä ristiinrastiin. Nyt saap rällätä niilläkin vapaasti kun on kuukausikortit, kivvaa.
Huomenna mennään tsekkaa yhtä kämppää.. alkaa niitäkin vaihtoehtoja tässä löytymään. Ehkä siis saadaan katto pään päälle myös lokakuusta eteenpäin, jei.

Palaillaan... Auf wiedersehen jetzt!


Jondelssi