<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Toiset on viettänyt tipattoman tammikuun, mutta me vietettiin tekstitön tammikuu! Saadusta palautteesta voidaan päätellä, että blogillamme on ainakin joitain lukijoita, joten ilmeisesti tänne pitäisi käydä ilmoittelemassa hengissä olostamme.

 

Vähän yli kuukauden aikana on kerennyt tapahtua jo vaikka mitä, joten tässä nyt pientä tiivistelmää.

 

Me vaihdettiin Riksun kanssa vuosi täällä Bernissä kiinalaisen fonduen ja vappurekvisiitan keskellä. Puolen yön aikaan seisottiin kirkon aukiolla, kirkon kellojen pauhatessa ja tulisoihtujen loisteessa. Ilotulituksia ei oikeestaan nähty, mutta naamareita ja pillejä sitäkin enemmän.

 

Heti kohta sitten saatiinkin vuoden ensimmäiset vieraat, kun Aku ja Jarkko tuli luoksemme ihmettelemään paikallista elämänmenoa. Pyörittiin kaupungilla, tutustuttiin kaupungin ravintoloihin ja testattiin pelkokertoimia kiipeämällä Munsterin torniin. Meillä oli sekä perjantaina, että lauantaina pelit ja perjantaina raivattiinkin tiemme hurjan fanijoukon kannustuksella cupin finaaliin. Sunnuntaina lähdettiin melkein Adelbodeniin pujottelua katsomaan, mutta jossain vaiheessa mäki muuttui Gurteniksi ja lähtöaika muutamalla tunnilla eteenpäin. Upeaa oli, kaikesta huolimatta!

 

Vaikka kahden turistin vierailusta selvittiinkin kunnialla, niin minä en selvinnyt enää seuraavista reeneistä. Hallilla kontalleen, ja seuraavana päivänä lääkäriin ranteen röntgenkuvia ihmettelemään. Luut oli onneks säilyny ehjinä, mutta seuraavat viikot vietin sit lasta kädessä ja ihmettelin taas, että miten paljon sitä onkaan vapaa-aikaa, jos ei voi reenata. Tässä vaiheessa myös mainittakoon, että se paljon puhuttu ja pelätty uintitesti jäi nyt toistaiseksi tekemättä, mutta edessä se vielä on!

 

Viime viikonloppu oltiin Zürichissä Star Gameseissä! Ideana oli, että Sveitsissä pelaavat ulkomaalaiset pelaavat Sveitsin maajoukkuetta vastaan, ja me kaikki oltiin siis pelaamassa ulkomaalaisten puolella. Kokoonnuimme hallille, kättelimme tulevat joukkuetoverit ja kuuntelimme, että kenen kanssa sitä lähdetään pelaamaan. Tapahtuma oli aikaslailla iso ja kyllä siinä vähän oli ihmettelemistä, kun hölkkäilimme cheer leadereiden perässä tulenlieskojen läpi useamman sadan ihmisen yleisön eteen. Oli jo vähän urheilujuhlan tuntua. Itse peli päättyi maajoukkueen 7-5 voittoon, mutta jälkipelit vietiin kyllä ulkomaalaisten nimiin!

 

Tänään meille tulee taas vieraita, kun Höntsä ja Outsa pölähtää (toivottavasti) Bernin juna-asemalle hetken kuluttua. Tarkempia tarinoita tulee (toivottavasti) myöhemmin!

 

Räpsy

 

Ps. Lisäilen kuvia, kunhan pystyn!